flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

29 липня 2016 року відбулось урочисте відкриття приміщення Попільнянського районного суду після завершення капітального ремонту

04 серпня 2016, 15:26

                29 липня 2016 року в селищі Попільня відбулось урочисте відкриття приміщення Попільнянського районного суду після завершення капітального ремонту.

              Довгоочікуваний ремонт здійсненого за кошти, виділені Державною судовою адміністрацією України та  під керівництвом Територіального управляння Державної судової адміністрації в Житомирській області.

              У Будинку правосуддя було замінено електропроводку, переобладнано водопостачання та водовідведення, проведено капітальний ремонт приміщень. Суддів та працівників суду забезпечено новими меблями.

              Сьогодні приміщення Попільнянського районного суду відповідає сучасним вимогам щодо здійснення правосуддя. В оновленому приміщенні затишно і комфортно як працівникам так і відвідувачам.

              В урочистостях з нагоди відкриття приміщення суду взяли участь голова Державної судової адміністрації України З, В. Холоднюк, начальник Територіального управління Державної судової адміністрації в Житомирській області В.В. Морей, голова Апеляційного суду Житомирської області В.П. Котік, заступник Ради суддів України Б.С. Моніч, голова Попільнянської районної державної адміністрації Р.В. Суботенко, селищний голова О.О. Можарівський, голови судів та керівники апаратів судів області.

              Кожен з виступаючих привітав суддів та працівників з визначною подією та побажав, щоб їх професійні зусилля були з повагою оцінені громадянами, які звертатимуться до суду за захистом своїх конституційних прав та свобод.

              Під час церемонії було нагороджено відзнаками Державної судової адміністрації України та Територіального управління Державної судової адміністрації суддів, працівників апаратів судів області, працівників Територіального управління Державної судової адміністрації України в Житомирській області.

             Згадано було і підрядника – фізичну особу-підприємця Перегуду В.Б., чиїми зусиллями було зроблено ремонт.

             Свято супроводжувалось виступом вокального ансамблю «Водограй» Попільнянського районного будинку культури.

             На завершення відвідувачам було надано можливість оглянути робочі кабінети, двері яких у цей день були відчинені для кожного.

             

              

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  Прес-секретар суду

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  Комаровська С.В.