flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Нарада з працівниками апарату суду

28 лютого 2013, 17:11

          22 лютого 2013 року керівником апарату суду  проведено виробничу нараду з працівниками апарату Попільнянського районного суду.                          

           Керівник апарату суду повідомив про його  участь у нараді начальника ТУ ДСА в Житомирській області, яка відбулася 21 лютого 2013 року у місті Житомирі та розповів про питання, які були висвітлені на нараді, а саме щодо фінансування судів області в 2013 році, стан матеріально-технічного забезпечення, стан виконавської дисципліни, а також підсумки роботи по області у 2012 році.

           Далі на нараді працівників апарату суду обговорено організаційні питання роботи суду.  Крім того, кервник апарату суду звернув увагу на дотриманні працівниками апарату трудової та виконавської дисципліни, а також дотримання вимог Інструкції з діловодства в місцевому загальному суді. Особливу увагу звернув на дотриманні антикорупційного законодавства та Правил поведінки працівника суду.

          Також до присутніх на нараді доведено  листи ТУ ДСА України в Житомирській області, які надіслано в адресу суду для відома та використання в роботі.